Prisvinnende og smakfulle kaker til alle anledninger

Kurs

logo4Cake CampCake Camp 1

 

Kurs er i full gang ved Bergen Kakestudio! Jeg selv holder basic kurs og viderekommende kurs innen kakedekoreringsteknikker, samt har konditorkurs/spesialkurs. Og reiser vekk som konsulent til andre bakeri/konditori.

Jeg har hatt Ed Fajardo på besøk for kurs i hans fantastiske roser, og jeg har som første i Norge arrangert Cake Camp i Bergen Kakestudio sammen med Kakeakademiet Norge, hvor vi hadde mange ulike kurs å tilby over en hel helg, Dette var veldig populært og vi fikk massevis med positive tilbakemeldinger:-)

I 2014 har jeg hatt 5 nybegynner kurs, 2 videregående kurs og 2 konditorkurs, i tillegg til oppdrag med minikake kurs til skole elever, cupcakekurs til SFO etc.

Flere kurs kommer, men begrenser seg litt etter henvendelser jeg får, og ev hvor mye produksjon jeg har. Kurs vil nok derfor legges til de litt mer stille perioder på året som høst, vinter og tidlig vår, for ikke å komme i konflikt med store kakeoppdrag 🙂 Send meg en mail om du er interessert i kurs via kontakt siden min, så blir du kontaktet før nye kurs legges ut på siden min 🙂

Ved viderekommende kurs blir  de som allerede har tatt nybegynner/basic kurs prioritert 🙂

Nytt for 2015 er at jeg samarbeider med FRiundervisningen i Bergen, de vil derfor bli prioritert hvor kurs går over flere uker, alle henvendelser ang disse rettes til Friundervisningen.

 

Faglig ansvarlig for Bergen Kakestudio og med i Kakeakademiet Norge

Bergens Flyvende Konditormester Kate Kippersund

Facebook