Prisvinnende og smakfulle kaker til alle anledninger

Priser og betingelser

PRISER, SMAKER OG VIKTIG INFO TIL DEG SOM ØNSKER KAKE:

Bruk skjema i Prisforespørsel  for å sende henvendelse til oss. I en travel høysesong foretrekker vi alt via mail 🙂

 

INFO:  Kate har 6 års utdannelse både fra Norge og utlandet i kakebaking, kakekunst og ledelse, som gir tittelen Konditormester, og nærmere 25 års erfaring fra kakebransjen. Våre kaker har vunnet en rekke priser i inn og utland. Vi lager alt for hånd med de beste råvarer noe som er tidkrevende, fordyrende og samtidig begrenser antall bestillinger, ikke vent for lenge med å bestille!

Vi lager ikke kaker med fløtebasert krem pga strenge produksjonsregler og tiden det tar å lage slike designkaker. Vi er heller ikke godkjent som glutenfritt bakeri, men lager hvetemelfrie cupcakes.

 

EVENTS OG FIRMA I BERGEN: Se under kaker og events i menyen, ta gjerne direkte kontakt med Konditormester Kate ved store spesielle oppdrag.

 

PRISLISTE

Cupcakes og Cupcaketowers, macarons:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Priser på cupcakes fra 38 kr uten pynt i eget pop up utsalg,

Cupcakes bestilte med tema, minimumsbestilling 24 stk fra kr 1 200 (12 stk pr smak).

Macarons min 30 bestilling, koster fra 23 kr pr stk

Priseksempler:

Standard Cupcaketower vanlig pyntet ca til 30 pers:  3 etg: liten toppkake + 20 cupcakes m/lån av stativ   kr 2 400   Dep for lån av stativ + ev levering

Ekstra pynt/spiselig print/skilt i akryl og spesiell design blir ekstra, samt en større toppkake.

Macaron tower beregner vi antall macarons i forhold til antall gjester, minimumsbestilling totalt 30 pers toppkake 12-15 pers og ca 65 macarons 2 600 kr

 

SMAKER:

Cupcakes:

Red Velvet er en populær cupcake, den er rød inni, nøytral på smak, men saftig og syrlig med en hvit deilig cream cheese topping,

Sjokolade er saftig deilig, med en herlig fluffy og mild sjokoladetopping

Oreo med hvit cream cheese topping, ev oreo krem som brungrå

Sjokolade med rosa bringebær topping,

Vanilje med pasjonsfrukttopping ev annen topping som bringebær,

Salty Caramel: Den nye deilige uimotståelige cupcaken har rukket å få fanclub, men merk at kremen er litt offwhite/brun og derfor ikke alttid egnet til bryllup/konf/dåp

Gulrot med hvit cream cheese topping

Allergener: Hvetemel, Egg, melk, soya, vanillin, sjokolade i sjokoladen, sitrus i pasjonsfrukt, rødfarge i red velvet, ev annen farge i pynt/krem. mandler i pynt

Hvetemelfri med valgrfri topping bunn av mandelmel eller kokosbunn med pasjonsfrukttopping. Allergen: Eggehvite, mandel, vanillin, melk, soya, ev sjokolade/sitrus i topping

 

 

KAKER:

Startpris kake er  3 2oo kr, dette tilsvarer enkel/vanlig pyntet kake til ca 30-35 pers,  ekstra fine kaker med tema som dåp, konfirmasjon/design/modellering og trekk fra 3 500 kr for vanlig design/pynt, tillegg for spiselig print, skilt,  kaker i 3 d, og eller med flere figurer, modellering,  mye blomster etc               Levering i Bergen kan vi noen ganger tilby i god tid, mot tillegg Levering Bergen sentrum fra 600 kr

Dripcakes er vår nye trendye kakemote som stadig er populær, gi oss litt frie tøyler, eller sjekk inspirasjon på våre kaker uten trekk, men med rennende sjokolade og snop/kunst på toppen!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SMAKER:

Kakene lages i en stabil og god kake type som tåler utforming, stabling og pynting i flere timer, de skal være saftige og basert på ekte ingredienser som gir den gode hjemmelagede smaken 🙂 Alle kaker er kjølevare over tid.

Saftig god sjokoladekake med et knapt merkbart innslag av rørte bringebær på bunn, og en «frisk» fluffy og god sjokoladekrem inni.

Red velvet er rød på farge,  saftig og syrlig med hvit cream cheese krem.

Vanilje bunn er saftig og nøytral med frisk pasjonsfruktkrem inni.

Andre varianter er gulrot eller krydret tropisk aroma

Allergener: Hvetemel, Egg, melk, soya, vanillin, sjokolade, ev sitrus, fargestoff i red velvet og pynt ellers. mandler i trekk

 

ALLERGIKAKER:

Vi er ikke godkjent for å bake glutenfritt, men kan lage hvetemelfrie cupcakes om det er ønskelig med mandelmel eller kokos bunn, minimum 12 stk

Har heller ikke vanligvis kapasitet til andre allergikaker i høysesong, om det ikke er noe helt spesielt som er avtalt lang tid i forveien.

 

KOPI AV ANDRES KAKER:

Vi kopierer ikke andres arbeid direkte, heller ikke våre egne,  men kan finne mye inspirasjon i tilsendte bilder og da enkelt finne hvilken stil som ønskes, og tilpasser dette til slik kunde ønsker 🙂 Merk at farge er spesielt vanskelig å kopiere, og kan forandre seg over tid eller ulike lysforhold.

 

BRYLLUPSKAKER:

Se og under meny for egen bryllupskakeinfo, der ligger prisliste etc.

 

BETINGELSER:

Ved avbestilling under 1 uke før levering/henting, må 50 % av kaken/bestillingen betales. Avbestilling 2 dg før betales kaken i sin helhet.

Alle kaker må betales før eller senest ved henting, all depositum kontant ved lån av fat/stativ senest ved henting/levering.

Den som henter må sjekke at det som hentes er riktig ( navn, smak, design) Farge/ design kan variere siden vi lager alt for hånd.

Etter henting kan ikke vi stå til ansvar for hvordan kaken håndteres, sjåførferdigheter, oppbevaring, temperaturforandringer som påvirker kaken etc.

Vår anbefaling er alltid at kaken står flatt i bagasjerom og ikke på fanget. Alle kaker er kjølevare og holdbarhet 3-4 dager på kjøl. Om noe er feil med kake/design/navn/klaging, så må vi få en sjangs å rette raskest mulig før servering, ved smak må minst 50 % returneres innen 3 dager etter utlevering for test.

Tar vi imot en veldig sen bestilling ev etter fullbooket i høysesong for å løse et problem/hjelpe, så blir det overtidstillegg, siden den er i tillegg til vanlig produksjon. Da blir det og begrenset hva vi kan klare av design, få til på kort varsel.

 

Mvh Konditormester Kate Kippersund, faglig ansvarlig og driftsansvarlig The Flying Cakery 2021

 

 

 

 

Facebook