Bergens flyvende konditormester

Bryllupskaker

Jeg er eneste Konditormesteren i Bergen som har spesialisert meg og tilbyr designkaker etter moderne stablemetode, og er fremst i Norge på nye teknikker og trender. Jeg har 6 års mester utdannelse i faget fra både Bergen og Master Class i kakekunst fra USA, samt gullmedalje i internasjonal kategori fra Birmingham 2014. Jeg vant årets kake i Norge 2015 med bryllupskake. De som bestiller bryllupskake over 50 personer tidlig, får og tilbud om populær prøvesmaking i mitt inspirerende kakestudio på Midtun.

IMG_6236 – KopiBruk skjema under Kontakt i menyen for å sende meg mail med bestilling: Navn-Adresse-bryllupslokale-antall gjester, levering, smaker, etc, Jeg har dessverre ikke anledning til å ta mot besøk eller tlf når det gjelder bestilling, dette fordi jeg er kun en person og er enten ute og flyr eller står i produksjonen, og synes det er best å ha alt av bestillinger skriftlig :-) Håper på forståelse for dette :-)

Obs: Jeg låner ut kakefat/stativ til brudepar gratis så langt det rekker mot kontant depositum. Stativ og eventuelle kakefat til utlån skal leveres tilbake innen 4 dager etter bruk, og avtales når det skal leveres siden Bergen Kakestudio ikke har vanlige åpningstider.

Alle mine kaker og cupcakes lages for hånd med det beste av råvarer som bla fløte, cream cheese og rømme, ingen pulvermix og ingen snarveier. Pynt lages også for hånd og tar lang tid, jeg har fullt utstyrt kakeri og jobber under strenge regler fra mattilsyn. Dette bestemmer prisene mine og låser meg til kun et fåtall oppdrag pr helg og hvor jeg har vært nødt til å sette en minimums pris. Jeg flyr ved siden av, så det er ikke alltid jeg kan ta imot bestilling, og blir dermed også fort fullbooket, spesielt populære helger. Alle priser er med MVA.

Priser:

IMG_6774

Bryllupskaker

Bryllupskaker

For bryllupskaker må en regne med en pris på 100 kr pr pers, men skal dere ha en del kaker utenom, så trenger dere ikke beregne kake til alle. En billigere variant som jeg er eneste i Bergen som tilbyr offentlig er cupcaketowers. Jeg har største utvalg i stativer som jeg bygger slik dere ønsker, stor kake på toppen med en etasje under med cupcakes, eller høyt stativ med minste kake på toppen for skjæring. Mine cupcakes er godt kjent i Bergen for god smak.

Sjekk ellers ut Facebooksiden til TheFlyingCake, der ligger de nyeste kakene og med mange gode tilbakemeldinger både på design, smak fra gjester og brudepar som har vært veldig fornøyd med drømmekaken sin fra meg :-)

Obs! Det kan være at noen design ikke anbefales pga sted som er valgt for bryllup, og ev smak pga sommerbryllup, dette har med mange faktorer som transport, temperatur, levering, kjøl på stedet etc.

The Flying Cake leverer som oftest de fleste steder med beskjed i god tid mot tillegg. Hentes kaken selv er det henters ansvar å få kaken hel frem hvis den er godkjent før utlevering.

Temperatur forhold visse deler av året kan medføre at trekk begynner å bule, svette, virke vått, derfor viktig at kaken står i esken lengst mulig slik at esken tar imot for fukten som oppstår. Noen ganger kan pynt på cupcakes besvime litt fra fukten i kremen, om det for eksempel er varmt og det går lang tid før de blir satt opp, lang transportid.

 

For sesongen 2016 håper jeg alt er på plass, og da har jeg følgende priseksempler:

 

Cupcaketowers:

5: Minste bryllupscupcaketower  for ca-30 pers inkludert med minste toppkake fra kr 2 500 kr                   Depositum stativ + ev leveringstillegg, tillegg for blondeomslag cupcakes: kr 200 kr

6: Bryllupscupcaketower til ca 50 personer inkludert minste toppkake fra  3 400 kr                              Depositum stativ + ev leveringstillegg, tillegg for blondeomslag cupcakes 400 kr

7: Bryllupscupcakestower til ca 75 pers med minste 2 etg toppkake fra 4 600 kr                             Depositum stativ + ev leveringstillegg

tillegg for cupcakeomslag 650 kr

8: Sweet tower lager jeg om jeg har kapasitet med feks macarons, prisen på macarons til bryllup ligger på fra 18 kr pr stk, hvor fargen er hvit og innhold er sjokoladeganache av kvalitetssjokolade.

 

IMG_5959Smaker:

Cupcakes lages i typen Red Velvet som de aller fleste liker godt, den er knallrød inni, saftig og syrlig med en hvit cream cheese topping, Sjokolade er og en saftig variant med en herlig frisk og mild sjokoladetopping, andre varianter er oreo med hvit cream cheese topping, sjokolade med rosa bringebær topping, vanilje med passjonsfrukttopping ev annen topping, gulrot med hvit cream cheese topping, og så hvetemelfri med valgrfri topping av mandelmel og eller kokosbunn med pasjonsfrukttopping.

Kaker leveres i en saftig nydelig sjokoladekake med en fluffy frisk krem med et hint av rørte bringebær, en ny og populær variant er vaniljekake med frisk pasjonsfrukt krem, red velvet er alltid populært til bryllup med hvit fin creamcheese inni til rød syrlig nøytral bunn. Gulrotkake er saftig enkel med creamcheese, ingen nøtter eller rosiner. Tropisk aroma er en krydder kake med deilig kaffekrem.

Skal kaken fraktes langt eller lagres uten kjøl, så kan dette tilpasses med enten en saftig og god sjokoladekake med en sjokoladeganache eller kaffekrem inni.

Viktig!

Alle mine kaker lages med et blandingstrekk hvis ikke annet er avtalt, dette inneholder svak marsipansmak og inneholder mandler som allergen samt sukkerpasta. Inni kan det være pappbrett mellom lagene, støttepinner inni rør, og andre ting som sugerør hvor pynt som krever tannpirker/ståltråd til spesielle blomster blir beskyttet, slik at dette ikke stikkes direkte i kake. For 3 d kake kan det finnes sammenskrudd plast stativ. Dette må plukkes vekk før det spises/ innimellom. Kakene er kjølevare, men tar og fort skade fra varmt til kaldst som kan sette i gang smelteprosess av pynt og gjøre at trekk buler. Best å sette svalt inntil servering, så kjøl etter servering.

 

IMG_6498Prøvesmak:

For brudepar som ønsker det og bestiller tidlig, så kan jeg tilby prøvesmaking som er kjempepopulært og jeg får mange gode tilbakemeldinger på. Dette koster 300 kr ekstra for 2 voksne, og jeg setter av 1 time til hvert par etter gitt klokkeslett, da har jeg ca 4 -5 kaker til prøvesmak og gir råd til kake, og vi kommer ofte i mål med alt av opplysninger og design, samt at dette er en veldig hyggelig kveld hvor jeg selv er tilstede :-)

Utover dette har jeg nok ikke muligheten til å ta imot  besøk, eller ha møte med brudepar eller andre som ønsker kake, pga strenge hygieniske produksjonskrav i kakeri og fordi jeg dessverre ikke har kapasitet til det. Det kan til tider være vanskelig å få tak i meg pga stor pågang på mail etc og flytjeneste. Ber derfor om tålmodighet slik at jeg får en sjans å følge opp alt, må noen ganger skyve bestillinger langt frem i tid, litt foran meg pga store oppdrag som tar all tid.

 

Priseksempler bryllupskaker :

2 etg  til 35 – 45 pers koster fra 4 500 kr                              (depositum fat) ev levering i tillegg

3 etg til 50 – 55 pers koster fra  5 500 kr                             Depositum fat + ev levering i tillegg

3 etg  til 60 – 65 pers koster fra  6 500 kr                             Depositum fat + ev levering i tillegg

3 etg høye etg  til 65-70 koster fra  7 000 kr                        Depositum fat + ev levering i tillegg

4 etg til 75 -85 pers koster fra  8 500 kr                               Depositum fat + ev levering i tillegg

4 eller 5 etg 85 til 90 pers koster fra  9 000 kr                     Depositum fat + ev leveing i tillegg

4 eller 5 høye etg til 95 -100 pers koster fra 10 000 kr          Depositum fat + ev levering i tillegg

 

IMG_7128Dette er enkel design, ønskes det mye blomster, krevende design, skilt etc, så er det ekstra

Jeg lager ikke kaker med fløtebasert krem pga strenge produksjonsregler og tiden det tar å lage slike designkaker.

Tillater 2 forskjellige smaker i en vanlig 3 etg bryllupskake, ellers tillegg.

Allergikaker

Jeg er ikke godkjent for å produsere glutenfritt, siden nye strenge regler fra mattilsyn regulerer dette, men jeg kan lage min 12 stk hvetemelfrie cupcakes (hvis jeg har kapasitet) om det er ønskelig med mandelmel eller kokos bunn, men med spor av gluten.

Jeg kan og lage egge fri liten toppkake til cupcaketower, andre allergier har jeg dessverre ikke kapasitet til siden jeg er veldig opptatt av at produktene jeg leverer smaker som det skal utad til et helt bryllup.

Jeg bruker vanligvis ikke nøtter i mitt kakeri, annet enn mandler som ikke er i nøttefamilien. Allergener som finnes i kakeriet er: hvete, egg, soya, fargestoffer,melk.

Betingelser

Alle kaker skal forhåndsbetales, hvis ikke annet er avtalt, ellers ingen levering.

Om ikke annet er avtalt, så bruker jeg og litt kunstnerisk frihet til å løse kakeoppdraget på best mulig måte utifra det jeg selv mener passer best. Ellers lages det meste for hånd, det kan derfor forekomme ulikheter i fohold til bilde, tidligere bestillinger, farge og utforming.

Jeg tar ikke ansvar for kaker som kunde har krevd bestilt som jeg ikke anbefaler av smak, design, utseende, fargevalg, str, utforming etc

Jeg legger min sjel i at alt er på stell til livets viktigste dag.  The Flying Cake har aldri sviktet i å levere. Jeg setter min ære i å gjøre skikkelig arbeid, men er det noe som ikke stemmer, så må minst 50 % av kaken returneres til meg innen 3 dager, slik at denne kan testes for refusjon. Jeg tar ikke ansvar for kaken etter den er godkjent hos meg, levert i perfekt tilstand for at været gjør at kaken blir fuktig og pynt besvimer, hotellkokker går inn og ut av kjøl slik at kaken slår seg og trekk revner. Damp og ev matlukt på kjøkken ødelegger, kjølen på stedet ikke fungerer som den skal, er ikke tilstede. Mangler det opplysninger, slik at kaken ikke kan leveres når den er avtalt, så kan ikke jeg ta ansvar for det om kaken må settes igjen uten tilsyn pga andre oppdrag.

Jeg forbeholder meg retten til å kansellere om det skulle skje noe som gjør at det blir umulig å gjonneomføre kakeoppdrag: , konkurs, oversvømmelse, streik, ulykke, sykdom  hos meg eller nærmeste familie, eller fly ikke rekker hjem. Dette har dog aldri skjedd i min historie, og jeg ville gjort alt for at andre kan ta over slik at noe blir levert uansett. Tar og leveringsforbehold for ting jeg ikke rår over som feks uvær, stengte veier,  ulykke, streik, strømbrudd, bilhavari, naturkatastrofer, brann/innbrudd i bakeri, etc kaken vil da bli refundert i sin helhet.

Hvis ikke annet er avtalt, så deler jeg og bilder av det jeg lager på nett med eget vannmerke, slik at det ikke kan misbrukes av andre, ønsker du bilde, så ta kontakt, så får du dette uten vannmerke :-)

 

Mvh Konditormester Kate Kippersund

Eier og daglig leder av Bergen Kakestudio i tillegg til å være The Flying Cake


IMG_6916

IMG_7323
IMG_7123 IMG_6861 DSC_0413-001 IMG_6801 IMG_6251 IMG_6120
IMG_6967
IMG_6837
IMG_6605
IMG_6498 IMG_6431 IMG_7317 IMG_7260 IMG_7234
IMG_7099
IMG_7095 IMG_7059 IMG_5792 11150414_993571057327336_6274525990127415607_n 11206066_1009598202391288_8336259872225427471_n

 

IMG_0836-0012014-08-02 11.30.58IMG_2440IMG_2186IMG_4109IMG_4017IMG_3632IMG_0646IMG_2386IMG_0039IMG_2335IMG_2813178059178IMG_41661276IMG_4090-0010432014-08-02 12.00.41IMG_2322IMG_1299IMG_1305DSC_0999IMG_2177IMG_0358

 

 

Facebook