Prisvinnende og smakfulle kaker til alle anledninger

Flying Cakery Cafe på Paradis

Sommeren 2019 begynte planleggingen av helt nye Flying Cakery Cafe på Paradis sammen med Thomas Matgal. Vi overtok lokale høsten 2019, og begynte arbeidet med å få inn nytt utstyr, og tilpasset til både kveldsrestaurant med Matgal og cafe på dagtid. Ikke hadde vi økonomi på plass etter bygging av bakeri, men vi fant brukt utstyr på nett, kjøpte inn kopper og kar på kreditt,  og måtte velge en heller enkel stil for å klare det hele. Det fikk klare seg inntil videre! Den fine brukte kakedisken kom hele veien fra Trondheim, og var litt av en hodepine å få inn døren!

Sakte men sikkert begynte lokalet å få på plass alt, ansettelsesprosess ble satt i gang, og åpningsfesten i november ble dekket av lokalavisen og kø av glade fans som spent var møtt opp! Endelig skulle vi få et fast fint utsalg og egen cafe der folk skulle kunne få sitte ned og spise kaker, lunsj og god drikke kaffe fra den flotte nye kaffemaskinen vår. En drøm var i ferd med å gå i oppfyllelse, gjett om vi gledet oss til å gå i gang. Flying Cakery Cafe ble veldig godt mottatt fra første dag!

Helgene toppet seg med lang kø av folk som skulle sikre seg digge, stilige kaker til bursdagfest og sammenkomster. Venner og venninngjenger fikk fast møtested, klare til å jobbe seg gjennom kakedisken! Nye produkter ble utviklet og etterhvert kom de populære porsjonskakene til Paradis. Cafeen ble en stor suksess, og klarte seg gjennom Covid -19 i 2020 selv om vi var nedstengt innimellom og måtte redusere til kun å ha åpent i helger. Utfordringen ble at vi aldri fikk fornyet interiør og bygget videre på det vi skulle, siden oppstarten fikk en bråstopp med korona nedstengning og tøffe tider. Vi glemmer likevel aldri den lange køen på flere hundre meter av fans som støttet oss gjennom den første tøffe tiden når vi var helt sikre på at det var kroken på døren. Vi klarte å holde oss flytende og takker alle som støttet oss i et ubeskrivelig tøft år. Vi er og takknemlige for alle som deler bilder fra besøk og gir oss positive tilbakemeldinger. Det er så gøy å få høre at vi har diggeste og største kakedisken i Bergen! Hver helg fylles disken med ca 15 ulike cupcakes, stort utvalg i håndlagede macarons, massevis av digge donuts, brownies, blondie brownies, hele stilige kaker, porsjonskaker, selv laget konfekt og selvstøpte gøye sjokolade sko med mer, det gjelder å være tidlig om du ønsker noe spesielt! Vi er og blitt kjent for vår smetlande gode egenproduserte baked cheesecake i New York style eller baked cheesecake med salt karamell! Vi har laget egne helgedigg bokser, hatt temauker med internasjonale kaker og vi har hatt macaron is som kjempepopulært!

Vi tenker hele tiden nytt, fornyer kaker og utvalg hele veien, samtidig som du selvsagt finner vår best selger red velvet med deilig cream cheese topping, som vi startet hele kakefirma med for 10 år siden, som første i Bergen. Cupcakene er grunnsteinen vår og vil alltid være i disken! Sist ut er deilige moussekaker både som hele kaker og porsjonskaker, samt dessert pai som lemon merengue, bringebær og sjokoladepai. Vi har og hatt choux, eclairs og tradisjonelle kaker i disken vår!

Målet har vært og er å tilføre Bergen noe helt nytt, skrive om konditori historien i dette landet med å åpne et nytt innovativt og kreativt kakeri kun med egen produserte kaker i helt nye stil, kortreist fra vårt eget store kakeri på Midtun, og det har vi kl art på rekordtid!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

Facebook