Prisvinnende og smakfulle kaker til alle anledninger

Pepperkakebyen i Bergen, pepperkakebygging og Tv team

Det har blitt mange byggverk til pepperkakebyen i Bergen oppgjennom! Vi har og hatt besøk av både Tv team fra utlandet og direktesending fra NRK!

Jeg har bygget alt fra Fleicher’s hotell, Grieghallen, Hansa, Kjøttbasaren, Telegrafbygninger, sykkel VM, Jernbanestasjonen, FAV bygget, Fly, Luftballong, Nationalteateret, sentralbadet og den nye flyplassen. Hvert eneste år leverer jeg det berømte Pepperkakebyborgermesterkjedet! Det er alltid en ære og få bidra til byen som Konditormester, og overskuddet til pepperkakebyen går til barn i verden.

Litt mer komplisert og nervepirrende når Nrk meldte sin ankomst midt i julestria og ønsket direktesending fra kakeriet på Midtun og pepperkakehusliming. Må innrømme at det ikke er enkleste utfordringen direkte, men det gikk bra!

Vi har og hatt besøk av UK Channel 4 og Foodchannel, de laget pepperkakeprogram fra oss som pepperkakeekspert med opptak over flere dager fra kakestudio. Gjett om det var gøy, spesielt siste dagen når vi leverte fra oss pepperkakebyggverkene direkte i pepperkakebyen og det engelske TV teamet var fra seg av begeistring av den magiske stemningen fra verdens største og fineste pepperkakeby i Bergen!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

Facebook