Prisvinnende og smakfulle kaker til alle anledninger

Bryllupskaker

Flying Cakery, Midtun: Som eneste Konditormesteren i Bergen så har Kate Kippersund spesialisert seg og tilbyr designkaker etter moderne stablemetode med mange års erfaring. Med 6 års mester utdannelse i faget fra både Bergen og Master Class i kakekunst fra USA, samt gullmedalje i internasjonal kategori fra Birmingham 2014. Vinner av årets kake i Norge 2015 med bryllupskake, er Kate fremst i Norge på trender og nye designkaketeknikker.

De som bestiller bryllupskake over 50 personer tidlig ( cupcaketower fra 75 pers), får og tilbud om populær prøvesmaking i kakestudio på Midtun, mot et tillegg. Sjekk inspirajsonsbilder helt nederst på siden!

IMG_6236 – KopiBruk skjema under Kontakt i menyen for å sende mail med bestilling: Antall gjester/lokale, levering, smaker, etc, I en travel høysesong har vi dessverre ikke anledning til å ta imot besøk eller telefoner, og ønsker alt via mail siden vi ofte er opptatt i produksjon, ber om forståelse for dette.

Utlån kakefat/stativ til brudepar er gratis så langt det rekker mot kontant depositum. Leveres tilbake etter avtale innen 4 dager etter bruk.

Alle kaker lages for bunn med det beste av råvarer. Pynt lages også for hånd og tar lang tid i fullt utstyrt kakeri, under strenge regler fra mattilsyn. Dette bestemmer prisene våre og begrenser hvor mye vi kan ta på oss. Vi blir fort fullbooket, spesielt populære helger, vær derfor så tidlig som mulig med å bestille hos oss, slik at vi får dere med en travel høysesong. Alle priser er med MVA.

Priser eksempler bryllupskaker:

IMG_6774

Bryllupskaker

Bryllupskaker

For bryllupskaker er prisen ca 120 kr pr pers, for vanlig pyntet, har dere kaker utenom, så trenger dere ikke beregne kake til alle. For spesiell/mye design og ekstra mye pynt/blomster og skilt, er det tillegg i pris.

Minste bryllupskake er til 35-40 pers i 2 etg ( som bilde) og koster 4 500 kr

Bryllupskake i 3 etg til 50-55 pers koster fra 6 000 kr

Bryllupskake i en bredere høy 3 etg til 60-70 per koster fra 7 200 kr

Bryllupskake i 4 etg til 75-85 personer koster fra 9 000 kr

Bryllupskake  i 5 etasjer til 90 – 100 personer koster fra 10 800 kr

 

Vi lager og kransekaker og matcher dessertbord med Macaron Towers, cupcakes etc

Sjekk ellers ut Facebooksiden til Konditormester Kate Kippersund / Flying Cakery, samt instagram, der ligger de nyeste kakene og med mange gode tilbakemeldinger både på design, smak fra gjester og brudepar som har vært veldig fornøyd med drømmekaken sin 🙂

 

 

Cupcaketowers:

Minste bryllupscupcaketower  for ca-30 pers inkludert med minste toppkake fra kr 2 500 kr                   Depositum stativ + ev leveringstillegg, tillegg for blondeomslag cupcakes: kr 200 kr

Bryllupscupcaketower til ca 50 personer inkludert minste toppkake fra  3 500 kr                              Depositum stativ + ev leveringstillegg, tillegg for blondeomslag cupcakes 500 kr

Sweet Towers lages etter kapasitet med feks macarons, prisen på macarons til bryllup ligger på fra 23 kr pr stk, hvor fargen er hvit og innhold er sjokoladeganache av kvalitetssjokolade.

Vi beregner ellers macarons towers med flere macarons pr pers til totalt antall som ønskes, med samme utgangspunkt i pris som cupcaketower og minimumsbestilling til 30 personer.

 

IMG_5959

Smaker og allergen:

Cupcakes
Red Velvet er veldig populær og den som de aller fleste liker godt, den er knallrød inni, saftig og syrlig med en hvit cream cheese topping,

Sjokolade er saftig med en herlig frisk og mild sjokoladetopping

oreo med hvit cream cheese topping og oreo kjeks i bunn, eventuelt etter avtale oreogrå-brun krem på toppen,

sjokolade med rosa bringebær topping,

vanilje med passjonsfrukttopping ev annen topping,

gulrot med hvit cream cheese topping, og så hvetemelfri med valgfri topping, bunn av mandelmel og eller kokosbunn med pasjonsfrukttopping.

Allergen er hvetemel, egg, melk, fargestoff i krem og red velvet, vanillin, sjokolade i sjokoladecupcakes/krem, soya og sitrus

Kaker

saftig nydelig sjokoladekake med en fluffy frisk krem med et hint av rørte bringebær

vaniljekake med frisk pasjonsfrukt krem,

red velvet er alltid populært til bryllup med hvit fin creamcheese inni til rød syrlig nøytral bunn.

Gulrotkake er saftig enkel med creamcheese, ingen nøtter eller rosiner.

Tropisk aroma er en krydder kake med deilig kaffekrem.

Allergen: Hvetemel, egg, melk, vanillin, sjokolade i sjokoladekake, sitrus i pasjonsfrukt, fargestoff i red velvet, soya og mandler i blandingstrekk

 

Spør oss om macarons og kransekake!  Macarons til bryllup lages gjerne hvite med sjokoladeganache, koster 23 kr pr stk, kransekake 1500 for 16 ringer som matcher.

 

Skal kaken fraktes langt eller lagres uten kjøl, så kan dette tilpasses med enten en saftig og god sjokoladekake med en sjokoladeganache eller kaffekrem inni.

Obs! Vi lager ikke designkaker med fløtekrem pga tiden det tar med slike kaker.

Viktig!

Obs! Det kan være at noen design ikke anbefales pga sted som er valgt for bryllup, og ev smak pga sommerbryllup, dette har med mange faktorer som transport, temperatur, levering, kjøl på stedet etc.
Flying Cakery leverer som oftest de fleste steder i Bergen og omegn, med beskjed i god tid mot tillegg. Hentes kaken selv er det henters ansvar å få kaken hel frem hvis den er godkjent før utlevering.
Temperatur forhold visse deler av året kan medføre at trekk begynner å bule, svette, virke vått, derfor viktig at kaken står i esken lengst mulig slik at esken tar imot for fukten som oppstår. Noen ganger kan pynt på cupcakes besvime litt fra fukten i kremen, om det for eksempel er varmt og det går lang tid før de blir satt opp, lang transportid.

Alle mine kaker lages med et blandingstrekk hvis ikke annet er avtalt, dette inneholder svak marsipansmak og inneholder mandler som allergen samt sukkerpasta. Inni kan det være pappbrett mellom lagene, støttepinner inni rør, og andre ting som sugerør hvor pynt som krever tannpirker/ståltråd til spesielle blomster blir beskyttet, slik at dette ikke stikkes direkte i kake. For 3 d kake kan det finnes sammenskrudd plast stativ. Dette må plukkes vekk før det spises/ innimellom. Kakene er kjølevare, men tar og fort skade fra varmt til kaldst som kan sette i gang smelteprosess av pynt og gjøre at trekk buler. Best å sette svalt inntil servering, så kjøl etter servering.

 

IMG_6498Prøvesmak:

For brudepar som ønsker det og bestiller tidlig, så kan jeg tilby prøvesmaking som er kjempepopulært og vi får mange gode tilbakemeldinger på. Dette koster 300 kr ekstra for 2 voksne, og jeg setter av 1 time til hvert par etter gitt klokkeslett, da har jeg ca 4 -5 kaker til prøvesmak og gir råd til kake, og vi kommer ofte i mål med alt av opplysninger og design, samt at dette er en veldig hyggelig kveld hvor jeg selv er tilstede :-)

Utover dette har vi ikke muligheten til å ta imot  besøk, eller ha møte med brudepar eller andre som ønsker kake, pga strenge hygieniske produksjonskrav i kakeri og fordi jeg dessverre ikke har kapasitet til det. Det kan til tider være vanskelig å få tak i oss. Ber derfor om tålmodighet slik at vi får en sjans å følge opp alt, må noen ganger skyve bestillinger langt frem i tid, litt foran meg pga store oppdrag som tar all tid.

 

IMG_7128

Allergikaker

Vi er ikke godkjent for å produsere glutenfritt, siden nye strenge regler fra mattilsyn regulerer dette, men vi kan lage min 12 stk hvetemelfrie cupcakes (hvis jeg har kapasitet) om det er ønskelig med mandelmel eller kokos bunn, men med spor av gluten.

Andre allergier har jeg dessverre ikke kapasitet til siden jeg er veldig opptatt av at produktene jeg leverer smaker som det skal utad til et helt bryllup. Spør oss gjerne om pop up shop og andre alternativer til allergikere.

Vi bruker vanligvis ikke nøtter i kakeri, annet enn mandler som ikke er i nøttefamilien. Allergener som finnes i kakeriet er: hvete, egg, soya, fargestoffer,melk.

 

Om ikke annet er avtalt, så bruker vi litt kunstnesrisk frihet og tilpasser kakedesign best mulig 😉

Mvh Konditormester Kate Kippersund

Driftsjef Flying Cakery AS, BergenBryllup8 Logo25 Bryllup16 logoseptember33 logoseptember35 Bryllup23 Bryllup11 Bryllup24 logoseptember36 Bryllup17 Bryllup25 DSC_0318 DSC_0899 DSC_0624 DSC_0993.NEF 2016-10-01 20.01.15 DSC_0431-001 2016-10-01 14.37.56 Bryllup12 Bryllup1 17 logoseptember30 logoseptember34 logoseptember22 Bryllup20 Bryllup9 Bryllup 2 Brullup12 2016-09-03 17.06.32 2016-09-03 16.20.34 2016-09-03 14.08.07 2016-09-03 13.50.12 2016-08-20 15.15.17 2016-08-13 20.25.21 2016-07-23 07.18.34 2016-02-05 16.01.40


IMG_7323
IMG_7123 IMG_6861 DSC_0413-001 IMG_6801 IMG_6251 IMG_6120
IMG_6967

IMG_6605
IMG_6498 IMG_7260 IMG_7234
IMG_7099
IMG_7059 IMG_5792 11206066_1009598202391288_8336259872225427471_n

 

IMG_0836-001IMG_2440 IMG_4017IMG_3632IMG_0646IMG_2386IMG_0039IMG_2335IMG_2813178 1276IMG_4090-001IMG_2322

 

 

Facebook