Prisvinnende og smakfulle kaker til alle anledninger

Priser og betingelser

PRISER, SMAKER OG VIKTIG INFO TIL DEG SOM ØNSKER KAKE:

Bruk skjema i Prisforespørsel  for å sende henvendelse til oss, eller få med all info og send mail til post@theflyingcake.no. I en travel høysesong foretrekker vi alt via mail 🙂

 

INFO:  Kate har 6 års utdannelse både fra Norge og utlandet i kakebaking, kakekunst og ledelse, som gir tittelen Konditormester, og nærmere 25 års erfaring fra kakebransjen. Våre kaker har vunnet en rekke priser i inn og utland. Vi lager alt for hånd med de beste råvarer noe som er tidkrevende, fordyrende og samtidig begrenser antall bestillinger, ikke vent for lenge med å bestille!

Vi lager ikke kaker med fløtebasert krem pga strenge produksjonsregler og tiden det tar å lage slike designkaker. Vi er heller ikke godkjent som glutenfritt bakeri, men lager hvetemelfrie cupcakes.

 

EVENTS OG FIRMA I BERGEN: Se under kaker og events i menyen, ta gjerne direkte kontakt med Konditormester Kate ved store spesielle oppdrag.

 

PRISLISTE

Cupcakes og Cupcaketowers, macarons:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Priser på cupcakes fra 40 kr uten pynt kun i eget pop up utsalg, noen ganger i året

Design Cupcakes bestilte med tema, minimumsbestilling 24 stk fra kr 1 300 (12 stk pr smak).

Macarons min 30 bestilling, koster fra 24 kr pr stk

Priseksempler:

Standard Kaketårn med fat og stativ: vanlig pyntet ca til 30 pers i 3 etg: liten toppkake + 20 matchene design cupcakes  kr 2 600   Dep for lån av stativ kr 1000, hentes hos oss i kakeriet på Midtun.

Nyhet: Ekstra høy designkake til 18-20 pers, uten trekk og 12 designcupcakes kr 2 500, ikke stativ til denne. ( se bilde for eksempel)

Mye pynt/spiselig print/skilt i akryl og spesiell design blir ekstra, samt en større toppkake. Pris er for hvordan vi lager kakene våre til en gitt tid.

 

Macaron tower beregner vi antall macarons i forhold til antall gjester, minimumsbestilling totalt 30 pers toppkake 12-15 pers og ca 65 macarons 2 900 kr

 

SMAKER:

Cupcakes:

Red Velvet er en populær cupcake, den er rød inni, nøytral på smak, men saftig og syrlig med en hvit deilig cream cheese topping,

Sjokolade er saftig deilig, med en herlig fluffy og mild sjokoladetopping

Oreo: sjokoladebunn og brungrå oreo krem

Vanilje med pasjonsfrukttopping ev annen topping,

Salty Caramel på sjokoladebunn

Gulrot med hvit cream cheese topping

Allergener: Hvetemel, Egg, melk, soya, ev farge i pynt/krem. mandler i pynt

ved kapasitet lager vi naturlig hvetemelfrie makroncupcakes med mandelmel og kremtopping

Vi lager og andre smaker på forespørsel/kapasitet, spesielt ved større events, pop up shop etc

 

 

 

Designkaker:

Startpris designkake er  3 5oo kr, for vanlig pyntet kake uten trekk til ca 30-35 pers i 2 etg eller 1 høy etasje høy kake. Trekk er tillegg

Design kaker med tema som dåp, konfirmasjon/design/modellering fra 3 500 kr for vanlig design/pynt, slik vi lager kakene våre på tid. Tillegg for spiselig print, flere temaer,  kaker i 3 d, og eller med flere figurer, modellering, mye blomster, spesielle design etc

Levering i Bergen kan vi tilby i god tid, mot tillegg til firma/bryllup/events. Levering Bergen sentrum fra 600 kr

Sjekk inspirasjon på våre kaker på våre instagram og facebook sider!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SMAKER:

Kakene lages i en stabil og god kake type som tåler utforming, stabling og pynting i flere timer, de skal være saftige og basert på ekte ingredienser som gir den gode hjemmelagede smaken 🙂 Alle kaker er kjølevare over tid.

Saftig god sjokoladekake med et knapt merkbart innslag av rørte bringebær på bunn, og en fluffy mild og deilig sjokoladekrem inni.

Red velvet er rød på farge,  saftig og syrlig med hvit cream cheese krem.

Vanilje bunn er saftig og nøytral med frisk pasjonsfruktkrem inni.

Andre varianter er gulrot eller krydret tropisk aroma som vi lager på forespørsel.

Allergener: Hvetemel, Egg, melk, soya, ev sitrus, fargestoff i red velvet og pynt ellers. mandler i trekk

 

Merk: Vår anbefaling til kaker som skal tåle transport og stå på bordet i noen timer, samt varmt vær er alltid sjokolade.

 

ALLERGIKAKER:

Vi er ikke sertfisert for å bake glutenfritt, men kan lage naturlig hvetemelfrie cupcakes om det er ønskelig med mandelmel, minimum 12 stk

Det er dessverre ikke kapasitet til andre allergikaker, om det ikke er noe helt spesielt som er avtalt lang tid i forveien.

 

KOPI AV ANDRES KAKER:

Vi kopierer ikke andres arbeid direkte, heller ikke våre egne,  men kan finne mye inspirasjon i tilsendte bilder og da enkelt finne hvilken stil som ønskes, og tilpasser dette til slik kunde ønsker 🙂 Merk at farge er spesielt vanskelig å kopiere, og kan forandre seg over tid eller ulike lysforhold. Fra 2022 er hvit ikke lenger tillatt i norsk matproduksjon, derfor kan fargene ikke lenger tilpasses i like stor grad som før.

 

BRYLLUPSKAKER:

Se og under meny for egen bryllupskakeinfo, der ligger prisliste etc.

 

BETINGELSER:

Ved avbestilling under 1 uke før levering/henting, må 50 % av kaken/bestillingen betales. Avbestilling 2 dg før betales kaken i sin helhet.

Alle kaker må betales før/faktura eller senest ved henting, all depositum kontant ved lån av fat/stativ senest ved henting/levering.

Den som henter må sjekke at det som hentes er riktig ( navn, smak, design) Farge/ design kan variere siden vi lager alt for hånd.

Etter henting kan ikke vi stå til ansvar for hvordan kaken håndteres, sjåførferdigheter, oppbevaring, temperaturforandringer som påvirker kaken etc.

Vår anbefaling er alltid at kaken står flatt i bagasjerom og ikke på fanget. Alle kaker er kjølevare og holdbarhet 3-4 dager på kjøl. Om noe er feil med kake/design/navn/klaging, så må vi få en sjangs å rette raskest mulig før servering, vi ber om at alle sjekker bestilt smak, navn og design ved henting, ved smak må del av kaken returneres for test.

Tar vi imot en veldig sen bestilling ev etter fullbooket i høysesong for å løse et problem/hjelpe, så blir det overtidstillegg, siden den er i tillegg til vanlig produksjon. Da blir det og begrenset hva vi kan klare av design, få til på kort varsel.

 

Mvh Konditormester Kate Kippersund, faglig ansvarlig og driftsansvarlig The Flying Cakery 2021

 

 

 

 

Facebook