Prisvinnende og smakfulle kaker til alle anledninger

Priser og betingelser

PRISER OG VIKTIG INFO TIL DEG SOM ØNSKER KAKE:

Bruk skjema i Prisforespørsel  for å sende henvendelse til oss. I en travel høysesong foretrekker vi alt via mail 🙂

STATIV OG KAKEFAT: Stativ og eventuelle kakefat til utlån skal leveres tilbake innen 4 dager etter bruk, og avtales når det skal leveres siden Bergen Kakestudio ikke har åpningstider. De som booker tidlig og betaler kontant depositum får låne kakefat gratis i 4 dager.

INFO:  Kate har 6 års utdannelse både fra Norge og utlandet i kakebaking, kakekunst og ledelse, som gir tittelen Konditormester, og nærmere 20 års erfaring fra kakebransjen. Kate har vunnet NORSK KAKEKUNSTutstilling 2011, Bronsje i modellering London 2013, GULL i Birmingham 2014 og ÅRETS KAKE NORGE 2015 for smak og utseende.

Alle kaker,  cupcakes, macarons og pynt lages for hånd med det beste av råvarer og tar lang tid, vi har fullt utstyrt kakeri og tar kun imot begrenset med bestillinger. Alle priser er med MVA.

Vi lager ikke kaker med fløtebasert krem pga strenge produksjonsregler og tiden det tar å lage slike designkaker.

 

EVENTS OG FIRMA I BERGEN:

Vi lager løsninger og gir pris ut ifra oppdrag,  spesielt til firma, events, butikkåpninger etc, hvor vi og kan selv stille opp om det er ønskelig fra kundes side.

Vi kan få til det meste og er vant til store oppdrag fra bla Grieghallen, har laget hele bybanen i kake og selv servert ordføreren, flere tusen cupcakes, og har vært med på mange spesielle og store kakeoppdrag. Vi er serviceinnstilt og har det aller beste og nyeste av utstyr, for å kunne tilby skreddersydde løsninger hvis ditt firma ønsker noe helt spesielt. Ta kontakt og kom med en vill ide, så kan Konditormester Kate helt sikkert klare å finne en løsning som gjør at dere får akkurat det dere ønsker av helhet for deres arrangement 🙂

Jeg samarbeider og med Arrangøren AS, hvor vi kan hjelpe til med et helt arrangement.

PRISLISTE

Cupcakes og Cupcaketowers:

Priser på cupcakes fra 35 uten pynt, liten blomst eller tilsv etc kr 40 pr stk og  tema pynt + logo til 45 kr pr stk,  50 til 60 kr pr stk for ekstra pent til konfirmasj/dåp/bryllupspyntede med egne pene ev omslag rundt hver/ egne former. Tillegg for stativ + depositum + ev levering

Cupcakes med minimumsbestilling 24 stk -12 stk pr smak.

Priseksempler:

Standard Cupcaketower vanlig pyntet ca til 30 pers,  liten toppkake + 20 cupcakes   kr 2 200                              Depositum stativ + ev levering i tillegg Cupcaketower 50 pers med litt pynt og en liten toppkake + cupcakes  er 3 200 kr                                  Depositum stativ + ev leveringstillegg

Temapyntet/logo/skilt i akryl og spesiell design blir ekstra, samt en større toppkake.

Sweet tower med feks macarons, prisen på macarons ligger på fra 20kr pr stk

SMAKER:

Cupcakes: Red Velvet liker de fleste godt, den er knallrød inni, saftig og syrlig med en hvit cream cheese topping, Sjokolade er og en saftig variant med en herlig frisk og mild sjokoladetopping, andre varianter er oreo med hvit cream cheese topping, sjokolade med rosa bringebær topping, vanilje med passjonsfrukttopping ev annen topping, gulrot med hvit cream cheese topping, og så hvetemelfri med valgrfri topping av mandelmel og eller kokosbunn med pasjonsfrukttopping.

 

KAKER:

Startpris kake er  2 800 kr, dette tilsvarer enkel/vanlig pyntet kake til ca 35 pers,  ekstra fine kaker med tema som dåp, konfirmasjon/design/modellering, med tillegg som spiselig print,  kaker i 3 d, og eller med flere figurer, modellering,  mye blomster etc  fra kr 3 000 +   for ca 35 pers                 Levering i tillegg

SMAKER:

Kakene lages i en stabil formkake type som tåler utforming, stabling og pynting i flere timer, de skal være saftige og basert på skikkelige ingredienser som gir den gode hjemmelagede smaken 🙂 Alle kaker er kjølevare over tid.

Typer: Saftig god sjokoladekake med et knapt merkbart innslag av rørte bringebær på bunn, og en «frisk» fluffy og god sjokoladekrem inni. Red velvet er knall rød og saftig og syrlig med hvit cream cheese krem. Vanilje bunn er saftig og nøytral med frisk pasjonsfruktkrem inni.

Andre varianter er gulrot og oreo, ev mandelbunn.

 

ALLERGIKAKER:

Vi er ikke godkjent for å bake glutenfritt, men kan lage hvetemelfrie cupcakes om det er ønskelig med mandelmel eller kokos bunn, minimum 12 stk

Har heller ikke vanligvis kapasitet til andre allergikaker i høysesong, om det ikke er noe helt spesielt som er avtalt lang tid i forveien.

VIKTIG!

Alle kaker lages med et blandingstrekk hvis ikke annet er avtalt, dette består av både sukkerpasta og marsipan som er det som er best likt. Inni kan det være pappbrett mellom lagene, støttepinner inni rør, og andre ting som sugerør hvor pynt som krever tannpirker/ståltråd blir beskyttet slik at dette ikke stikkes direkte i kake, brukes i spesielle blomster, og må taes vekk ved spising. For 3 d kake kan det finnes sammenskrudd plast stativ. Alle kaker er kjølevare over tid, men inn og ut av kjøl fra varme vil sette i gang smelteprosess og gjøre at trekk buler, beste oppbevaring er svalt frem til servering eller etter avtale.

 

KOPI AV ANDRES KAKER:

Jeg kopierer ikke andres arbeid direkte, heller ikke mine egne,  men kan finne mye inspirasjon i tilsendte bilder og da enkelt finne hvilken stil som ønskes, og tilpasser dette til slik kunde ønsker 🙂

 

BRYLLUPSKAKER:

Se og under meny for egen bryllupskakeinfo, der ligger prisliste etc.

 

Alle kaker skal forhåndsbetales, hvis ikke annet er avtalt, ellers ingen levering.

 

Om ikke annet er avtalt, så bruker vi og litt kunstnerisk frihet til å løse kakeoppdraget på best mulig måte utifra det Kate selv mener passer best. Ellers lages det meste for hånd, det kan derfor forekomme ulikheter i fohold til bilde, tidligere bestillinger, farge og utforming.

Vi bruker vanligvis ikke nøtter i mitt kakeri, annet enn mandler som ikke er i nøttefamilien. Allergener som finnes i kakeriet er: hvete, egg, soya, fargestoffer, mfl.

 

Vi tar ikke ansvar for kaker som kunde har krevd bestilt som jeg ikke anbefaler av smak, design, utseende, fargevalg, str, utforming etc

 

Fra Konditormester Kate: Jeg legger min sjel i at alt er på stell og har aldri feilet med en kakelevering etter nærmere 20 år som Konditormester i Bergen. Jeg har heller ikke sviktet i å levere alt jeg skal. Jeg setter min ære i å gjøre skikkelig arbeid, men er det noe som ikke stemmer, så må minst 50 % av kaken returneres til meg innen 3 dager, slik at denne kan testes for refusjon. Vi tar ikke ansvar for kaken etter den er godkjent hos oss, levert i perfekt tilstand for at været gjør at kaken blir fuktig og pynt besvimer, hotellkokker går inn og ut av kjøl slik at kaken slår seg og trekk revner. Damp og ev matlukt på kjøkken ødelegger, kjølen på stedet ikke fungerer som den skal, er ikke tilstede. Mangler det opplysninger, slik at kaken ikke kan leveres når den er avtalt, så kan ikke vi ta ansvar for det om kaken må settes igjen uten tilsyn pga andre oppdrag.

(Vi forbeholder oss retten til å kansellere om det skulle skje noe som gjør at det blir umulig å gjenneomføre kakeoppdrag: oversvømmelse, innbrudd, brann, streik, ulykke, akutt sykdom  hos meg eller nærmeste familie. Dette har dog aldri skjedd i vår historie, og vi har en viss backup om noe uforusett skulle skje. Tar og leveringsforbehold for ting jeg ikke rår over som feks uvær, stengte veier,  ulykke, streik, strømbrudd, bilhavari, naturkatastrofer, brann/innbrudd i bakeri, etc kaken vil da bli refundert i sin helhet.

Hvis ikke annet er avtalt, så deler jeg og bilder av det jeg lager på nett med eget vannmerke, slik at det ikke kan misbrukes av andre, ønsker du bilde,så ta kontakt, så får du dette uten vannmerke 🙂

 

Mvh Konditormester Kate Kippersund

Tidligere The Flying Cake, nå driftsjef og eier Flying Cakery

 

 

 

Facebook