Prisvinnende og smakfulle kaker til alle anledninger

Bygging av nytt kakeri på Midtun

2018 var året vi endelig fikk godkjenning av nytt kakeri på plass. Det tok nesten 1 år før vi kunne flytte fra de gamle lokalene vi var vokst ut av i Hardangerveien og til Midtun Næringspark og nærmere 200 kvadrameter kakeboltreplass. Med krav om fettutskiller, brannvegger og mye mye mer, var vi godt slitne etter flyttesjau og uendelig blakke! Ja, vi var så blakke at vi nesten ikke kunne levere kaker en tid fordi vi ikke kunne fyll på bensin på bilene våre. Men jammen er vi stolte over å ha kommet i mål og brukt egen lønn hele veien uten investor. Åpningsfesten ble en stor happening og milestone for oss, men vi var overarbeidet på det tidspunktet at vi nesten ikke husker det. Vi ble og invitert til Lokal Radioen, før vi raskt måtte snu oss rundt, brette opp ermene og jobbe beinhardt for å rekke å bli ferdig med alt som skulle til julemarkedet. Grundere kan faktisk aldri ta helt fri, det er prisen du betaler for å være egen sjef!

Siden har vi hatt direktesending med NRK fra pepperkakehuslaging  fra kakeriet vårt, og NRK- Norge rundt har vært på besøk og laget hovedsendingen fra kakeriet.

Bildene viser fra det gamle kakestudio i Hardangerveien til produksjonsrommet til det nye kakeriet på toppen i Midtun Næringspark.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

Facebook