Prisvinnende og smakfulle kaker til alle anledninger

Slik fløy November

Da var jammen November gått og før vi visste ordet av det var vi langt ut i Desember.  Høsten er unnagjort og vinteren står for tur, til forargelse for noen og til umåtelig stor glede for andre. I Flying Crewet er det helt klart delte meninger om vinteren, men glad i julen er vi alle og vi fikk sneket inn litt julestemning allerede i November.

pepperkakebyen-1

borgermesterkjede

Tradisjonen tro så har vi levert bidrag til Pepperkakebyen og vi var så heldige å få en sniktitt bare timer før de åpnet. Den er like vakker hvert år og det blir ikke jul uten et besøk med barna i Pepperkakebyen.

Vi har også hatt besøk denne måneden, men det er så topp hemmelig at vi kan ikke røpe noe før nærmere Jul, men vi holder på å sprekke for vi har så lyst å fortelle………

I begynnelsen på November var Kate i Birmingham hvor hun var i verdens største kake konkurranse. Der stilte hun i to klasser International kategori og Cupcakes, der gikk hun hen og fikk Bronse i begge kategoriene. Dere kan tro vi er stolte og glade. I 2014 vant hun Gull i kategorien International.

vel-hjemme

reisndyr-og-jente-naerbilde

Egon på Horisont feiret to årsdagen av senteret denne måneden, med Cupcake Tower og toppkake. Dette er veldig populært både til bryllup, konfirmasjon og dåp i tillegg til events.

egon

Det har også denne måneden vært både bursdager og dåpsdager som vi har vært så heldig å få laget kaker til.

Det er ekstra kjekt når det er kaker litt utenom det vanlige, og denne fisken var veldig gøy å lage til en stolt fisker som hadde bursdag.

fisk

Det var  en heldig gutt som fikk en kake med masse godis på til sin bursdag. Yummi!! Definitivt noe for slikkmunner..

overflod-gutt-bursdag

Vi hadde en jente dåp og en gutte dåp, til jente dåpen ønsket de en elefant med en barnevogn og gutten fikk løvekonge.

da%cc%8ap-jente

da%cc%8ap-gutt

Grunnen til at Slik fløy November er litt sen denne måneden er at The Flying Crewet har reist langt og lengre enn langt på messe, dette kan dere lese mer om på facebook siden vår og vi skal fortelle dere mer neste måned. 🙂

Det foregår masse i kulissene om dagen og vi er sprekkferdige, men det nærmer seg sakte men sikkert den dagen vi kan dele alt vi har styrt med i det siste………

Vi ønsker dere alle en flott førjulstid!

Stikk gjerne innom Facebook siden The Flying Cake og Instagram kontoen  The_Flying_Cake here er flere bilder av kaker som er laget tidligere.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

Facebook