Bergens flyvende konditormester

Presang kake

Lag en grunnoppskrift sjokoladekake i langpanne form, ikke for høy!

 

Deles opp som vist med kniv, slik at det har den firkantede grunnformen til en pakke.

De 2 bitene foran i bildet, settes sammen i midten av kaken.

 

 

 

 

Her sees bitene tydeligere, klar til å fylles med sjokoladekrem, eller sjokolade mousse som jeg har brukt her.

 

 

 

 

 

 

Stable opp og fylle i ønsket fyll.

 

 

 

 

 

 

 

Smør opp sidene slik at de blir rette og fine, så er den klar til å trekkes.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Her er brukt marsjmallowsfondant, men alt går.

Sløyfen er laget noen dager i forveien i sugarpasta, det har ligget og tørket i løkker, slik at den kan settes sammen oppå kaken.

 

 

 

 

 

Kaken har fått prikker og hjerter, glemte til/fra lapp i farten , men, men..

 

Denne kan så fint pakkes inn icellofanpapir og gies bort!

Facebook