Bergens flyvende konditormester

Kake til 40 års fest!

Sjokoladekakebunner er mest stabilt å bruke til en kake som skal tåle å bli jobbet mye med, jeg har valgt litt ulike typer her.Kakene bygges opp og gjøres helt ferdig hver for seg, for så å settes sammen helt til slutt, setter noen støtter i nederste kake, slik at den tåler vekter av alt som skal stå oppå, ikke lekkert hvis kofferten begynner å sige sammen i løpet av kvelden med meg selv som gjest..Så var alle de ulike delene ferdige, deilig å være på det stadiet da alt skal danderes fint, men det tar omtrent 20 timer før en kommer så langt!Skoene er laget i sukkerpasta utifra original str, og er laget helt for hånd uten bruk av former, disse må tørke i dageshvis så de tåler å få på hælen og toppen, som så skal tørkes enda flere dager, dette arbeidet tar en ukes tid, så en slik kake må være planlagt i god tid med alle detaljer!Det finnes små jenter som har veldig lyst på en av de søte veskene og mener at kaken kan da klare seg fint uten en av de vel…?Da er alt klart for stabling av alle delene til kaken, som er inspirert av og gave til 2 jenter som fyller 40 år og skal feire skikkelig!Første gang jeg lager slike blomster, jeg ble positivt overrasket over meg selv, må bare innrømme at jeg var fornøyd med disse:-)Så gjelder det å være forsiktig når alt skal settes sammen og prøve å se helheten i det, ikke så lett å gjøre det om igjen om det ikke blir bra!Noen ekstra detaljer må lages til slutt når jeg ser at det finnes plass til mer, lebestift og smykke blir bra sammen med dette her;-)

Facebook