Bergens flyvende konditormester

Oreokonfekt

Til Oreo Konfekt trenger du:

En pakke med Philadelfia ost på 200 gram,

ca 16 Oreo kjeks, som fin knuses(foodprossessor)

Bland sammen til en mørk fin masse, lag små kuler (ca 20-22) sett kaldt enten i frys eller i kjøl en time, dyppes i sjokolade: Ca 200 gr sjokolade + 1 liten ss delfiafett.

Best med vannbad for smelting av sjokolade;  ta en skål og sette forsiktig ned i varmt vann, pass på å ikke få noe vann oppi sjokoladen , da blir den ødelagt for dypping, mikro er vanskelig å bruke for smelting, bruk i såfall svak varme, pass godt på og stopp og rør ofte!

Dypp konfektbitene nedi ved hjelp av en gaffel, sett for avrenning på papir eller oppi små konfektformer. Pynt med utstikket pynt av marsipan eller fondant, ha strøssel på eller rasp hvit sjokolade og ha på før de tørker helt.

oppbevares kjølig, holder noen dager, ingen fare, de er borte vekk lenge før de er godt ut på dato:-) mmmm…definitvt en av mine aller beste favoritter!

Facebook